blank-header

Despre companie

 

           Scopul principal al companiei este acordarea si prestarea serviciilor de transport si expeditie, utilizind toate tipurile de transport pe principiul door-to-door.

 

           TIRFORCOM se dezvolta intr-o maniera dinamica, ofera o gama mai larga de servicii, inclusiv rute si directii noi. In prezent compania  TIRFORCOM priveste cu incredere in viitor, punind accent  pe continuarea colaborarii cu clientii sai, garantind inalta calitate a serviciilor sale.

 

           Misiunea – a oferi companiilor o gama larga de servicii de transport si expeditii si a asigura pentru fiecare client standarde inalte de deservire.

 

           Prioritatile companiei TIRFORCOM constitue  o abordare flexibila a necesitatilor si solicitarilor clientilor, la fel si raportul cel ma bun dintre pretul de transport si  calitatea serviciilor oferite.

 

           Personalul nostru  - prezinta o echipa unita de profesionalisti, care la fiecare etapa de transportare a marfurilor va vor putea raspunde la toate intrebarile care intervin pe parcurs. Va vor ajuta sa calculati costul transortarii bunurilor si sa perfectati documentele necesare. Organizarea corecta a politicii in domeniul resurselor umane si o atmosfera de lucru echilibrata in companie, servesc drept catalizator pentru toti angajatii de a se impune maximal la orice nivel. Calitatea serviciilor oferite de companie, depinde direct de nivelul de pregatire a angajatilor. Cresterea permanenta a calificarii, in conformitate cu satandardele internationale, precum si stimularea initiativei proprii spre auto realizare in echipa noastra, va garantiaza solutionarea optimala a problemelor de logistica.

 

           Cu respect si in speranta unei colaborari fructuoase colectivul companiei  TIRFORCOM.

blank-footer

2007 TIRFORCOM O.O.O.   Тел: (+37322) 63 63 93; Факс: (+37322) 63 63 94

Compania

Servicii

Informatii utile

Cerere online

Contacte